MorgonSoffan

Skrivet 2008-11-29 @ 20:54:44
"Morgonsoffan" på SVT är nog det roligaste som visats sedan Nile City !  =)
ÄNTLIGEN ett program med galet löjlig humor.. precis what I like!

* JulPynt *

Skrivet 2008-11-29 @ 00:04:48




Sitter här och har nyss tagit lite BrunUtanSol på mig. Dags att lägga sig snart. Jobb imorgon  =(

Phuh är trött... var full rulle på jobbet och sen efteråt så har jag julpyntat lite. Satt upp adventsstjärna och ljusstakar. Å lite tomtar och lite ljus. Mysfaktorn e hög hehe. Me like.

Åker nog till IKEA på söndag så då blir det nog lite mer julkrimskrams som följer med hem =)



Ha en trevlig Första advents-helg!

SERIÖST...??!

Skrivet 2008-11-25 @ 22:59:58
Asså... seriöst...... kolla in:  http://www.resume.se/nyheter/2008/11/20/hundratals-vill-dejta-lind/

Måste vara något  stooort fel på dom killarna (inte så konstigt iochförsig med tanke på hur killar ÄR).
Kan inte Linda Rosing bara försvinna från all media. Är så trött på henne... bryr mig inte om vad hon gör... vem hon dejtar... bara hon försvinner.

Skräcködlan... som farsan sa =) haha

Årets Arne Weise

Skrivet 2008-11-25 @ 20:29:02
LASSE KRONÈR ska vara 2008 års julvärd.
Kan nog bli bra. Han e ju en gooo gôbbe... änna... =)

Här är några av dom snyggaste bilderna jag hittade på honom. Klicka
     

Shoooezz

Skrivet 2008-11-24 @ 08:48:49

I Love shoes.
Vill ha dom här fina, från Bianco =) .. julklapp till mig själv kanske...? Eller av någon annan??
*host STORLEK 37 har jag host host* ;)

 


Idag börjar jag jobba kl 12. Skööönt med sovmorgon =) Sen kommer Jossan och ska slinga håret, lite mörkare.. ska bli spännande!

Ska snart dra ned till SATS och köra ett cardio-pass innan jobbet. Har grym träningsvärk i biceps o triceps sen träningen igår...!
Värsta snöovädret ute. Mys mys mys =) Hoppas den får ligga kvar länge.

Lör - Sön

Skrivet 2008-11-23 @ 10:26:29
Ååh skönt att få vakna upp av sig själv, utan något alarm som ringer.
Fint  med massa snö ute som lyser upp =)

Igår jobbade jag till kl 14, sen åkte jag till Solna för att klippa mig.. (tycker det är skönt att någon gång då och då åka iväg till en salong och låta någon annan klippa mig. Det blir mer avkoppling, för på jobbet känns det ofta så stressigt när man blir klippt... en snabb hårtvätt, man får föna håret själv osv osv...) Klippte av en ganska bra bit (6-8 cm kan jag tro) och klippte upp lite längder. Blev supernöjd.


Efter det blev det träning med my darling på Odenplan, och sen bio på kvällen. Vi såg Madagascar 2  =) Den va söt och rätt kul, men jag måste nog säga att ettan var bättre...


Idag måste jag till jobbet igen, har lovat att klippa storasyrran som är uppe på besök. Ska nog ta en sväng förbi Hemtex också, såg att dom hade fått en del julpynt ;)
  Sen blir det träning ikväll med... Får se om jag ska köra 60 min spinning eller om jag ska köra lite styrka i gymet.

Friday it is

Skrivet 2008-11-21 @ 21:44:03
Helluuue helluue
Skönt att det äntligen är helg! Har varit en lång vecka... och speciellt IDAG. Haft ont i magen hela dagen och kände mig lite febrig och frusen. Magen spökade redan igår kväll... =(  HATAR verkligen att ha ont i magen, man blir så handikappad.

Har haft en prao-elev på salongen hela veckan, det var kul =) Kommer ihåg när man själv gick i 8an och praoade på en frisörsalong.. det var då jag bestämde mig för att plugga till frisör!


Efter jobbet lade jag mig på soffan och somnade lite.. det var skönt. Magen är bättre nu, hoppas att den är helt återställd imorgon så man kan träna lite.

Å så ska jag klippa mig imorgon också.. det ska bli naaajs ;) Bli lite ompysslad... love it


Ha en bra fredag

Idiot

Skrivet 2008-11-20 @ 19:51:59
Kollar på Dr Phil som går på TV nu. Åååh jag är så ARG!

Idag handlar det om en kille som psykiskt och verbalt misshandlar sin fru, främst för att han tycker att hon ska banta..... en riiiiktigt jävla idiot... stolpskott... han skulle förtjäna ett skott i pannan asså.
  Han kallar henne for hora, fet, äcklig, slyna osv osv. Det komiska var att det visade sig att hans BMI var högre än hennes, så han var också överviktig (och ful). Givetvis har han varit otrogen också.


Listan kan göras lång på vad han kallade henne och hur puckad han är... men det jag verkligen verkligen verkligen har svårt att förstå är hur HON kan stanna kvar hos honom??!
Visst, dom hade 2 barn ihop och hon ville få äktenskapet att funka för barnens skull... men ändå, jag skulle inte stå ut en minut med någon som honom! Inte en chans. Inte värt det. Inte ens för barnens skull, för dom kommer få leva med en mamma som mår dåligt.
 
 Den som inte behandlar mig med respekt får smaka på samma medicin. (Mig sätter man sig inte på)  ;)
Han skulle åka ut fort som fan genom dörren, och jag skulle sälja (alt. elda upp) alla hans saker... Fyy fan vad kränkande att ha en sådan man som nedvärderar en.

Sorgligt att det finns tusentals tjejer som lever i ett sådant förhållande. Det behövs fler tjejer med "stake" i sig, som vågar säga ifrån och lämna.

Börjar man ana att killen är ett idiotiskt svin så ska man dra fortare än kvickt!  För såna personer ändrar sig sällan, dom har en skruv lös... och med tiden lossnar bara fler och fler skruvar i huvudet på dom.

◊ Frisk ◊

Skrivet 2008-11-19 @ 09:36:17

Tjoohoo! Äntligen frisk =) Tror faktiskt dom där Echinaforce hjälpte!
Eleni på Hälsokosten sade att första dagen så ska man ta fler tabletter än vad som står på förpackningen, ca 5-7 st varannan timme. Sedan kan man trappa ned till 2-4 tabletter 5 ggr/dag  resterande dagar... Köpte dom i fredags och på måndagen var förkylningen puts väck =)

Var och tränade imorse. Körde trappmaskin och cyklade. Perfekt att träna kl 07 för då kan man samtidigt kolla på Alla älskar Raymond på TV ;)


Började förresten bleka mina tänder igår... Skenorna skulle visst bara vara i 1-3 tim så jag hade på mig dom innan jag gick och lade mig. Ser en viss skillnad, men har väl 3-4 dagar kvar. Ilade faktiskt inget i tänderna, bara isade lite i en tand när jag bet ihop... så det var ju tur!
Synd är bara att man läspar när man pratar och att man dregglar som fan =) haha... men det är det värt!
  Och så ska jag ju helst inte dricka kaffe och té under dom här dagarna.. that sucks...


Får se om jag orkar köra lite armar efter jobbet, brukar faktiskt gå rätt bra att träna styrketräning på kvällen om man kört cardio på morgonen... Annars ska jag till Hemtex och Åhlens här i Sumpan och köpa lite julpynt och sånt =) Snart 1a advent ju!


 

Ha det gött! 

Hallon-té

Skrivet 2008-11-16 @ 16:53:06
Förkylningen verkar hålla på att dö ut nu känns det som! Gööött dä.
Kanske hjälpte dom där Echinaforce-tabletterna...?

Sitter nu och dricker ett nytt té, Friggs grönt té med hallon. Helt okej faktiskt för att vara pås-té. Föredrar färskt lösvikts-té annars i kryddiga smaker, helst med kanel...

Får passa på att dricka massa kaffe och té nu, för imorgon eller på tisdag kommer jag köra igång med tandblekningen. Då ska man helst undvika kaffe och té den veckan som man gör behandligen.. Har fått "skenan" och blekmedlet, ligger i kylskåpet på jobbet. Ska bara upp till tandläkaren och få instruktioner på hur jag ska använda det... =)

haha

Skrivet 2008-11-16 @ 13:40:15
"Extra Extra" är rätt kul som går på TV3. Speciellt när barn ska beskriva en speciell person/kändis.
I fredags skulle dom beskriva Ebba von Sydow och då sa en unge "Hon känns lite postorder!"  Hahaha... helt rätt.


Ett annat avsnitt

* snow *

Skrivet 2008-11-16 @ 13:18:17
Nu snöar det ute!
 

Blossa 08

Skrivet 2008-11-15 @ 18:57:18
       
I år är Blossas glögg med blåbär-smak.
Spännande.
   Är inte så förtjust i glögg, dricker mest för julstämningens skull =)

Hörde av en kund idag att årets smak redan har sålt slut på dom flesta Systembolag..! Redan...?


"BLOSSA 08 har en frisk smak av blåbär med en ton av kryddnejlika. De blåröda bären från våra nordiska skogar skänker värme i juletider."

Längtar

Skrivet 2008-11-15 @ 18:28:45
Längtar tills Madagascar 2  kommer på bio här! Så störtskön verkar den va =) Ballast är pingvinerna.



1 vecka kvar.

♣ Joo ♣

Skrivet 2008-11-15 @ 15:08:13

...man åkte på en förkylning ändå  =(  Fuck...!
 Näsan och ögonen rinner, känner mig allmänt hängig.. BLÄ! Hoppas den inte är långvarig... vill ju komma igång å TRÄNA igen nu =(

Var inne på Hälsokosten bredvid jobbet o köpte Echinaforce, som sägs vara "naturens anitbiotika" typ, och ska vara bra mot förkylning.
Jag håller tummarna.

..?

Skrivet 2008-11-14 @ 09:44:21


Är det "fel" att förvänta sig lite uppvaktning av killen på 1årsdagen..? Och är det "fel" att bli besviken när man inte fick någon...?!


Åååh neeeej...

Skrivet 2008-11-13 @ 23:58:17

Är det en förkylning som kommer smygandes eller..??? Känns fan så...   =(    That sucks... big time!







Ben&Jerry's

Skrivet 2008-11-13 @ 20:07:57



Förresten... jag smakade för första gången glass från Ben & Jerry som man hört så mycket gott om... Köpte en liten bägare på Teneriffa med smaken "Strawberry Cheescake".

... det smakade ju precis som vilken annan glass som helst?! Ändå är dom (minst) dubbelt så dyra som annan glass. Fattar inte hysterin.

Men vi blev rätt blåsta å affären när vi köpte dom. Stod inget pris på. Så när vi skulle betala i kassan så gick det på 14 Euro (ca 140 kr)... för dessa 3:
¤ 1 st Ben & Jerry Strawberry cheescake (liten burk, ca 200 g)
¤ 1 st Ben & Jerry Cookie dough (200 g)
¤ 1 st förpackning m grönt chai-té från Lipton

eeeh.. detta borde ju absolut inte gått på 14 Euro..?! Vi blev fet-lurade! Synd bara att vi kom på det när vi gått en bit från butiken... =( Killen i kassan måste flinat åt oss dumma turister... haha.

Torsdag

Skrivet 2008-11-13 @ 19:56:28
Ååh gud vad trist det är ute nu... mörkt, grått å kallt! Blir mörkt så tidigt på dagarna nu ju, redan kl 16 brukar det va becksvart ute. Man kommer ju in i ett slags koma, tappar all ork och lust =(

  Dags att börja köpa lite jul-pynt och adventsstjärna snart, det ljusar ivarjefall upp ganska mycket i höst-/vintermörkret =) Mmm me love christmas. Sååå mysigt.
Har redan tjuvätit några pepparkakor... men jag ska iallafall vänta tills det blir 1a advent innan man börjar baka lussebullar och dricka glögg (vilket egentligen inte är gott, men jag gör det ändå för att höja julstämningen) ;)
Dags att köpa jul-té från Kahls te och kaffehandel snart, det är ett rött rooibus-té med smak av kanel och andra julkryddor =)

      


Hepp dags att slå över till tv3, dags att kolla på Du är vad du äter  med Anna Skipper!

Hóla!

Skrivet 2008-11-11 @ 23:41:46


Nu är man hemma efter 1 vecka på Teneriffa!

Skönt att komma bort lite från kalla Sverige... men man blir faktiskt ganska trött på charter-livet där nere, så det var rätt skönt när man landade på Arlanda för några timmar sen också ;)

Blev mest sola, bada och äääta! Blev liiite brunare, men fick såna där hemska sol-eksem så jag vågade inte pressa alltför mycket... så några få fräknar på näsan blev det ändå.

Fy fan, ska bli skönt att laga sin egen mat nu. Är rätt kräsen, så jag tycker faktiskt inte det var så bra mat där nere... dåligt kryddat, och tråkiga menyer... mycket pommes frites och sån skit! Inte så roliga sallader heller... Men det fanns någon fiskrätt som faktiskt var goo.. och sen var ju Paellan med skaldjur det bästa jag åt där nere =) Mmmmm... den satt fint i kistan! Riktiga stora färska räkor och musslor tillsammans med saffrans-ris som innehöll lite fler skaldjur.  
 



Ska bli skönt att köra igång med träningen nu också, jag känner att jag åt ett antal för många glassar där nere ;p

Slänger kanske upp några bilder också i veckan, tog inte så många dock! Är dålig på att använda min fina kamera... Men nu är det dags för sängen, jobb-dag imorgon!


Buenos noches!

Nu.. är det inte långt kvar!

Skrivet 2008-11-03 @ 11:56:09

Tjoohoo..!

   
Var uppe tidigt imorse, körde cardio på gymet kl 07.00. Blev 40 min trappmaskin och 20 min på cross-trainer. Gick riktigt bra faktiskt, så skönt att köra på morgonen. Man blir pigg hela dagen! =)

Nu sitter jag och väntar på att få käka lunch.. ganska lugnt på salongen idag, det är ju måndag...!
  Ska klippa gubben ikväll och sedan drar vi till Kista och växlar in lite valuta. Ska också hämta mina stövlar hos skomakaren som jag lämnade in för att klackas om.

Sen blir det lite stykreträning.. BEN o rumpa står på schemat idag.. =) Me likey

Sen blir det tidigt i säng för planet går kl 06.30 imorgon! Måste väl vara på Arlanda 2 timmar innan... Så ikväll får jag nog strunta i Prison break, annars blir det inte mycket sömn!

... mmm... om 24 timmar har vi nog precis landat i Teneriffa !!! =) wiiie
Hoppas man hinner träffa Pia-gumman också.

Sunday

Skrivet 2008-11-02 @ 17:00:35

Sitter här och surplar i mig lite kaffe. Snart dags att sticka iväg och träna... Blir lite axlar + rygg + mage o lite cardio efter...!

Har börjat packa resväskan lite smått också. Måste bli bättre på att "ransonera" min packning asså...! Skor brukar jag alltid ta med mig för många utav... nöjer mig nog med 4 par skor denna gång:
¤ 1 par ballerina (ingen klack)
¤ 1 ballerina med kil-klack
¤ 1 svarta pumps med ca 8 cm klack
¤ 1 par stövlar med ca 8 cm klack

Ett jävligt bra tips för er som har skor som glappar i hälen när ni går:

"Invisible gel heel liners" från BAMA. Finns att köpa på de flesta skoaffärer, jag hittade mina på Scorett... skon sitter som ett smäck sen, så jävla bra! ;) Kommer inte ihåg vad dom kostade, runt 40 kr tror jag.



Ledsen

Skrivet 2008-11-01 @ 13:25:36

I morse när jag klivit ut ur duschen:


Stefan: "Är du ledsen?!"
Jag: "Näääe...?Vaddå rå?"
Stefan: "Du ser ledsen ut..."


Jag tittar mig i spegeln, håller faktiskt med honom att jag ser ledsen ut... Jag är ju osminkad!! Då ser jag tydligen ledsen ut... Han har frågat det flera gånger förut, vet jag...

Me love yaa..

Skrivet 2008-11-01 @ 00:05:26
Fullkomligt Älskar denna låt... Blir på sååå bra humör varje gång jag hör den =) Ett givet val i min iPod sedan jag hörde den för första gången... helt såld!

Enjoy

R.I.O. "Shine on"