Pucko !!

Skrivet 2009-06-17 @ 21:28:32

Hade en riktig pucko-kund idag. (Ny kund.)


Eller ja... hon skulle varit min kund idag. Hon hade bokat tid kl 15:00 för  avfärgning + slingor + klippning (hon berättade att hon hade långt tjockt hår och att det brukar ta ca 3 tim att fixa henne... FINE, så jag bokar in henne kl 15-18 hos mig)

Det var förra veckan hon ringde till oss och bokade tiden.

¤ I morse kl 09 ringer hon för att kolla att det var kl 15 idag som hon hade bokat... (virrig ??)

¤ Runt lunch ringer hon och säger att hon kanske blir lite försenad (ca 15 min) och det är OK säger jag...

¤ Kl 14.55 ringer hon och säger att hon inte kan komma ifrån jobbet... det hade dykt upp massa jobb som hon tydligen bara var tvungen att göra.
Vi vill debitera en summa på henne, men tänker ändå vara lite schyssta och ge henne en chans att kanske komma in nästa vecka och göra behandlingen vi kommit överrens om...
Ca 30 min senare ringer hon och vill komma och klippa sig idag vid 16.15. Hon säger att hon ska hoppa in i en taxi direkt och åka från Sankt Eriksgatan i stan in till Sundbyberg (tar max 20 min). FINE. Jag bokar in henne kl 16.15 hos mig för en klippning bara (hinner inte slinga/färga).

¤ Kl 16.15 ringer hon och låter allmänt virrig och säger att hon är kvar på jobbet !!! och att hon försökt få tag i en taxi men att inget utav dom 5 olika taxibolag hon ringt har en taxi ledigt inom den närmsta halvtimmen... (låter skumt eller hur... en onsdag i stockholm och inget taxibolag har en taxi ledigt... hmmmm?!!)


Asså.. vad gör man?! Man blir lite smått förbannad på sådana pucko-kunder !!
Så jävla respektlöst.

Hade det varit en tandläkar-tid så hade hon ju inte missat den.

   
Vissa fattar inte att Vi (frisörer) jobbar och att det är vårt levebröd. En avbokad tid förlorar vi mycket pengar på (speciellt när man bokat 3 tim).



Det roliga var att chefen ringde till taxi för att kolla om det fanns någon taxi ledig som kunde komma till Sankt Eriksgatan (där hon jobbade)... Taxi-gubben svarade att han kunde få en taxi dit inom 10 minuter..... vilket innebär... that she was a f**king   L I A R !!


Suck.
Vad trött man blir på vissa människor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback