Kesella-fluff

Skrivet 2007-10-04 @ 22:55:31
Här är ett litet gott och enkelt recept som jag brukar göra. Antingen som mellanmål eller efter träningen.
Grejjen är att det är proteinrikt (ca 32 gram protein), fettsnålt och inte så många kolhydrater per portion (varierar lite pga vilka bär/tillsatser(saft) man änvänder). Fetthalten ligger runt 3 gram (äggvitan är ju fettfri).
Testa!



¤ 1 burk Lätt Kesella 1%
¤ 1-2 äggvitor
¤ Frysta bär (jag brukar använda osockrade jordgubbar)
¤ 1-2 msk FUN light (t.ex. jordgubb)


1. Vispa äggvitan fluffigt.
2. Blanda Kesellan med saften. Häll i det tillsammans med äggvitan.
3. Tillsätt bären och rör om ordentligt så att allt blandas.
4. Ställ i kylen i minst 1 timme för gooast smak.



Piece of cake!!
Blir som en yoghurt, fast lite fluffigare... och myyycket mer protein i. Kalas-gott e det.


image60



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback